Damso’s eerste concert in Brussel

 

Dat Brussel bruist van het leven is algemeen geweten. Brussel is daarnaast ook een waar broeikas van hiphop talent. Denk maar aan Caballero, Romeo Elvis, de mannen van STIKSTOF, La Smala enzovoort. En tussen al dat talent heb je nog Damso. Behoeft hij nog een introductie? In geen tijd bekroonde Damso zich tot de king van de Belgische Hip Hop scène.

Met zijn nieuwste album Ipséité, dat op 28 april van dit jaar werd gereleaset, verbrak hij zelfs een Frans record. In een maand tijd verzamelde hij maar liefst 100 miljoen streams met zijn nieuwe plaat. Het is dan ook in Frankrijk waar Damso tot op heden zijn grootste succes kent als protégé van de grote Booba. Sinds hij zijn debuutalbum Batterie Faible uitbracht in 2016 gaat het dus heel snel en hard voor Damso.

Op dit moment is hij bezig aan de #IpsietéTour doorheen heel Frankrijk. Hij is België echter niet vergeten, want op 20 oktober houdt hij een pitstop in Vorst Nationaal. In zijn Brussel. De plek waar het allemaal begon voor hem. Raar maar waar, het zal zijn eerste Brussels optreden tot op heden zijn. Donc ca va chauffer ! Reken maar dat het een groot feest wordt in Vorst Nationaal. De tickets zijn zo goed als de deur uit, dus haast je als je er nog bij wilt zijn!

“Bruxelles – Bruxelles vie“

 

DAMSO
Damso - Bruxelles vie