New Kid in the Game2024-07-09T23:31:03+02:00

NEW KID IN THE GAME

New Kid in the Game richt zich op nieuwe opkomende artiesten die hun eerste nummer hebben gereleased in de urban scene. Deze artiesten hebben de moed genomen om hun teksten om te zetten in muziek. Muziek die door het publiek mogelijk wordt gewaardeerd en omarmd. Het is een verhaal van durf en passie, waar nieuw talent de kans grijpt om gehoord te worden. Elke maand plaatst RADIOSTAD 107.8 een opkomende artiest als New Kid in the Game op hun Sociale Media platforms.

Sommigen werken vaak samen met ervaren producers die hen begeleiden en ondersteunen. Door deze samenwerkingen bieden ze de opkomende talenten de mogelijkheid om te evolueren en door te groeien in de muziekwereld. Producers zien vaak het potentieel van een artiest en investeren hun tijd en middelen erin om hun unieke geluid te vinden en te perfectioneren.

Het doel van dit concept is om iedereen kennis te laten maken met de opkomende artiesten. Zij streven ernaar hun stem correct te gebruiken, ongeacht of dit gepaard gaat met danspasjes of puur door vocale talent. Hun ambitie en vastberadenheid zijn duidelijk in elke noot en elk  nummer dat ze produceren.

De New Kid in the Game viert deze opkomende artiesten die de urban scene verrijken met hun frisse perspectieven en creatieve energie.

Ontdek hier elke maand nieuw talent. Ben je zelf urban en heb je een eigen track/ mixtape/ videoclip die je wil laten horen? Contacteer ons dan als de bliksem.

Bekijk alle posts in de categorie
NEW KID IN THE GAME‘.

Gepubliceerd op 3 juli 2024
Update —

BEST COLLABS
HOTTEST TRACKS
ARTIEST v/h WEEKEND

June 2024

May 2024

April 2024

February 2024

December 2023

November 2023

Go to Top