Hottest Track2024-07-10T10:46:33+02:00

HOTTEST TRACK
OF THE WEEK

De winnaars van ‘Hottest Track of the Week’ competitie is de ultieme strijd tussen de nummers van beide artiesten. Hierbij hebben de luisteraars en volgers op de radiostad 107.8  het laatste woord. Deze wedstrijd brengt artiesten van hip hop, R&B, afrobeat, dancehall en riddim genres samen. Via hun muzikaal talent en creativiteit brengen wij de artiesten uit verschillende achtergronden en stijlen tegenover elkaar, en het publiek speelt een cruciale rol in het kiezen van de winnaar.

Elke deelnemende artiest levert een nummer in die hun passie, tekst flow en muzikale beat tentoonstelt. Elke nummer varieert waar hun onderwerpen, hun persoonlijke verhalen of over welke maatschappelijke kwesties tot feestelijke anthems ze gaan. Wat ze allemaal gemeen hebben, is de vurige intensiteit en oprechte emotie die erin verweven zijn. Hip hop beats knallen met harde drums en meeslepende baslijnen, terwijl R&B nummers glanzen met playful melodieën en een heart2heart zang. Afrobeat en dancehall tracks brengen ritmische rijkdom en dansbare grooves.

De volgers spelen een cruciale rol om via om langs onze Sociale Media hun stem uit te brengen. Zo dragen ze bij aan het succes van gekozen nummer. De betrokkenheid van het publiek zorgt voor een spannende en dynamische competitie, waarbij elke stem telt en elke luisteraar deel uitmaakt van het eindresultaat.

Dit is meer dan een wedstrijd, want het is een samenwerking van en voor liefde van de muziek in al haar vormen. Het winnende nummer wordt dan niet alleen als winnaar worden gekroond, maar wordt vervolgens ook in het picture gezet op de website.

Bekijk alle posts in deze categorie

Gepubliceerd op 3 juli 2024
Update —

NEW KID I/T GAME
BEST COLLABS
ARTIEST v/h WEEKEND

July 2024

June 2024

Go to Top