About Us

Behind the scenes with the people who make the magic happen.

Thalia Tse
Thalia TseManager
Gepassioneerd door drama en muziek. Onder de indruk van alles wat te maken heeft met vrouwelijkheid en seksualiteit. Haar motto? “so be it”
More
Hicham El Mzairh / Dj BUBBA
Hicham El Mzairh / Dj BUBBA DJ / HOST
Elke zondag houdt hij interessante gesprekken over en rond de kerktoren van Antwerpen, maar eveneens bezorgt hij ons een goede afsluiter voor zondag
More

About Radiostad

RADIO STAD 107.8 luisteraars zijn, cultureel gezien, zeer divers, maar hebben als groep ook veel gemeen. Ze zijn jong en wonen, studeren of werken in de stad. Muziek is een sterk verbindende factor, net als uitgaan, relaties en lifestyle. Over serieuze onderwerpen zoals school, werk, politiek, cultuur, nieuws, familie en religie geven ze graag hun mening.

Bij Radio STAD 107.8 is diversiteit een kernwaarde van het management en tegelijkertijd vanzelfsprekend. Dat geldt natuurlijk voor de culturele diversiteit, maar ook voor de verhouding man/vrouw op de werkvloer.

Doordat de programmamakers een afspiegeling zijn van de doelgroep, slaat een zender als RADIO STAD 107.8 aan bij Antwerpse jongeren. De redactie is dan ook bij uitstek jong, multicultureel en ‘stads’.

“I think music in itself is healing. It’s an explosive expression of humanity. It’s something we are all touched by. No matter what culture we’re from, everyone loves music.”

THALIA TSE • ARTIST MANAGER

Behind The Scenes

Neem zelf een kijkje achter de schermen van Radio Stad. Hieronder vind je een album met sfeerfoto’s.