About Us

Behind the scenes with the people who make the magic happen.

Thalia Tsé
Thalia TséManager
Gepassioneerd door drama en muziek. Onder de indruk van alles wat te maken heeft met vrouwelijkheid en seksualiteit. Haar motto? “so be it”
More
Hicham El Mzairh / Dj BUBBA
Hicham El Mzairh / Dj BUBBA DJ / HOST
Elke zondag houdt hij interessante gesprekken over en rond de kerktoren van Antwerpen, maar eveneens bezorgt hij ons een goede afsluiter voor zondag
More
JENNY CABRAL
JENNY CABRALDJ / HOST
Elke vrijdag brengt zij de wereld van het Afro & Latin cultuur naar de studio om ons kennis te laten maken met wat de artiesten meebrengen.
More
Godszoon
GodszoonHost
Ik ben daarnaast ook een grote liefhebber van muziek dit ook sinds klein al af muziek is namelijk life altijd al geweest.
More
Sita Wijnants
Sita Wijnants
Wordt verwacht…
More
Dave Masumbuko / Dj Babybang
Dave Masumbuko / Dj BabybangDJ / HOST
For me, music is therapy and brings me peace… creating tracks that make you nod your head or make you wanna hit the block party is what i do it for.
More
Mouna
MounaHost
Het lijkt mij leuk om hier nog meer over te leren, mensen te ontmoeten en over te praten.
More
Dj Fonx
Dj FonxDJ / HOST
Deejay, Producer, Designer maar vooral een dreamer.
More
Mofasa
MofasaHost
In een sector als deze geloof ik dat in de praktijk dingen ervaren en natuurlijk fouten maken, zaken zijn die me het meeste vooruit gaan helpen. Ik ben ambitieus, leg de lat hoog voor mezelf en ik ben ijverig.
More
Wiggy
WiggyHost
wordt verwacht
More
Matthieu Caeymaex / Dj Mattic
Matthieu Caeymaex / Dj MatticDJ / HOST
In 2017 begonnen als deejay. Na paar jaar een gevestigde waarde geworden in het Vlaamse studentenleven. Van Balaton Sound Festival in Hongarije tot in de Franse Alpen laat hij zijn sounds horen.
More
Mory
MorySales Manager
Wordt verwacht…
More
Wouter
WouterHost
Wordt verwacht.
More
Samuel Somers
Samuel Somers
Geboren en getogen in Antwerpen met Belgische en Kaapverdiaanse roots.
“We live, give, survive and thrive, yet sometimes we forget the life we have, until it’s totally vanished”
More

About Radiostad

RADIO STAD 107.8 luisteraars zijn, cultureel gezien, zeer divers, maar hebben als groep ook veel gemeen. Ze zijn jong en wonen, studeren of werken in de stad. Muziek is een sterk verbindende factor, net als uitgaan, relaties en lifestyle. Over serieuze onderwerpen zoals school, werk, politiek, cultuur, nieuws, familie en religie geven ze graag hun mening.

Bij Radio STAD 107.8 is diversiteit een kernwaarde van het management en tegelijkertijd vanzelfsprekend. Dat geldt natuurlijk voor de culturele diversiteit, maar ook voor de verhouding man/vrouw op de werkvloer.

Doordat de programmamakers een afspiegeling zijn van de doelgroep, slaat een zender als RADIO STAD 107.8 aan bij Antwerpse jongeren. De redactie is dan ook bij uitstek jong, multicultureel en ‘stads’.

“I think music in itself is healing. It’s an explosive expression of humanity. It’s something we are all touched by. No matter what culture we’re from, everyone loves music.”

THALIA TSE • ARTIST MANAGER

Behind The Scenes

Neem zelf een kijkje achter de schermen van Radio Stad. Hieronder vind je een album met sfeerfoto’s.