Wat doen we?

Radioreclame

Ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijf in the picture te zetten? Dat komt goed uit! . Ons doel is simpel: jouw merk, jouw bedrijf of jouw product sterk in de markt zetten! Graag een radio-campagne op maat? Aarzel niet en contacteer ons nu.

Radiospots

Welke Simpele Heldere Onderscheidende
Waarheid is met jouw product of bedrijf verbonden? Die S.H.O.W. moet verteld worden met de juiste boodschap. Wij helpen jou graag met het bepalen van het juiste verhaal. Want in een radiospot alleen vermelden dat je bestaat is weggegooid geld.

Brand Activities

Op een creatieve, zichtbare en responsieve manier jezelf kenbaar maken bij jouw doelgroep! Dat wil jij toch ook? Het salesteam van radiostad zit niet graag stil! Samen met de regioverantwoordelijke ontwikkel je het juiste verhaal waarin jouw doelgroep zichzelf meteen herkent!

Waarom Radio?

Voordelig

Radioreclame is nog steeds de voordeligste en meest effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken. Voor een relatief beperkt budget kan je een unieke en een op jouw maat afgestemde reclameboodschap uitzenden. Voor de prijs van een halve pagina in een week- of maandblad zit je al gauw 2 weken tot een maand lang met min. 6 spots per dag op een regionale zender. Regionale zenders hebben een bereik van 100.000 tot 500.000 luisteraars per week.

Efficiënt

Het grootste voordeel van radio is dat het alom aanwezig is. Stel jezelf eens de vraag hoe vaak u naar de radio luistert. In ieder geval, meer dan jezelf denkt! Denk maar aan radio in de wagen, tijdens het werk, bij het winkelen, enzovoort. Bewust of onbewust, het oor luistert altijd. Net daarom bereikt jouw boodschap altijd  het grootste gedeelte van de doelgroep. Bovendien zappen luisteraars tijdens jouw radioreclame niet zo gemakkelijk weg! Nogmaals, het oor luistert altijd!

Connecteert

Enerzijds bij de luisteraar. Mensen luisteren naar de radio omdat ze de programmering of het merk goed vinden. Anderzijds als het op reclame aankomt, werkt radio als een soort brug. Het bereikt de luisteraar die zich op een paar meter van uw locatie bevindt. Het bereikt de luisteraar die zich aangetrokken voelt tot de boodschap die je vertelt.  Het is de brug, "the missing link", tussen de campagnes die je voert via andere mediums. (televisie, online, print, ...)

Onze formules

Deal 1

162,5 € per week

13 weken = 3 maanden
4 x per dag
7 / 7
30 seconden
Wekelijks social  media vermelding.

Deal 2

200,00 € per week

26 weken = 6 maand
6 x per dag
7/7
30 seconden
Wekelijkse social media vermelding

Deal 3

262,5 € per week

52 weken = 1 jaar
8 x per dag
7 / 7
30 seconden
Wekelijkse social media vermelding

Contacteer Ons

info@radiostad.com

+32488154992

Samberstraat 9, 2060 Antwerpen