LATE NIGHTS SHOWS

De Late night shows bij Radio Stad zijn radioprogramma’s die ‘s avonds tussen 21u tot 23u worden uitgezonden. Deze programma’s bieden een breed overzicht aan inhoud, afhankelijk van de onderwerp en de doelgroep van de show. Hier zijn enkele kenmerken en voorbeelden van wat jullie kunt verwachten van late night shows.

  • Riddim & Culture :

De show bespreekt de levendig wereld van Jamaicaanse muziek, de rijke cultuur en traditie met artiesten, deejays en organisator. Het doel is om dancehall opnieuw relevant te maken tegenover afrobeat die zijn roots uit dancehall heeft ondanks het ontstaan is in Afrika.

  • Nature & Nurture :

De show richt zich op de complexe relaties tussen mens en omgeving. Wij nodigen artiesten, jongeren, experts en vertegenwoordigers van verenigingen en overheidsinstellingen uit voor diepgaande gesprekken over hoe onze omgeving ons beïnvloedt. Deze show biedt niet alleen inzichten, maar ook inspiratie en educatie aan onze luisteraars, voornamelijk jongeren tussen 12 en 42 jaar oud.

  • Sex & Jamz :

De late night show zich richt op een mix van muziek en openhartige gesprekken over seksualiteit en relaties. Het programma staat bekend om zijn open, eerlijke en soms prikkelende benadering van onderwerpen die vaak als taboe worden beschouwd.

  • Sportz & Drinkz :

Deze show biedt updates over de sport wereld en bespreekt waar het nachtleven tot leven komt in de cafés en discotheken. Hier nodigen ze sportatleten,  sportliefhebbers, studenten, artiest en deejays om te praten over het sport- en nachtleven.

  • Afro & Latin

Bij deze show richt de host  zich op een jong en multicultureel publiek dat geïnteresseerd is in Afro- en Latin-muziek en cultuur. Het biedt een avond waar deze muziekstijlen gevierd worden met artiesten en organisaties als gasten.

Gepubliceerd op —
Updated op 9 juli 2024

Maandag 21-23u: Riddim & Culture

Dinsdag 21-23u: Nature ‘n Nurture

Woensdag 21-23u: Sex & Jamz

Donderdag 21-23u: Sportz ‘n Drinkz

Vrijdag 21-23u: Afro ‘n Latin

LATE LIVE SHOWS

Hieronder vind je een lijst van de laatste liveshows. Herbekijk ze door er op te klikken.

VIEW ALL LIVE SHOWS