MMA-vechter Jan ‘Q-bomb’ Quaeyhaegen
uit Antwerpen is klaar voor
zijn comeback
in Cage Warriors 171 in Glasgow op 20 April 2024.

MMA-vechter Jan ‘Q-Bomb’ Quaeyhaegens

Antwerpen – Jan Quaeyhaegens, beter bekend als “Q-Bomb” onder zijn fans, zal deze zaterdag 20 april 2024 strijden bij de lightweights op het prestigieuze MMA-evenement Cage Warriors 171 in Glasgow. Jan, een trotse Antwerpenaar, is vastberaden om zijn stad en land te vertegenwoordigen in een van de meest uitdagende sporten ter wereld.

Voor Q-Bomb en zijn team wordt het zaterdag een extra spannende wedstrijd in de Braehead Arena in Glasgow. Na een teleurstellend verlies tegen Paul ‘Big News’ Hughes tijdens Cage Warriors 161 in Dublin (2023) – zijn eerste nederlaag na een ongeslagen reeks – heeft Jan bewezen dat hij een atleet in hart en nieren is. Sinds november werkt hij hard aan zijn comeback, en nu is hij scherper en sterker dan ooit.

Q-Bomb neemt het in Glasgow op tegen Konstantinos Ntelis, de nummer één uit Griekenland. Deze spannende confrontatie is de kans voor Jan om zich opnieuw te bewijzen in de internationale fight scene. Hij gaat resoluut voor de overwinning.

Over Jan “Q-Bomb” Quaeyhaegens

Jan Quaeyhaegens is 31 jaar oud, woont in Antwerpen en is vader van twee kinderen. Zodra hij in de ring stapt, transformeert hij van liefdevolle familieman naar een beest zonder genade. Deze razendsnelle aan- en uitknop maakt van hem een fascinerende man, zowel binnen als buiten de arena. 

Als MMA-vechter valt Jan binnen de categorie van de lightweights.

Jan ‘Q-Bomb’ Quaeyhaegens
Podcast ‘Oep Z’n Bakkes’

Oep Z’n Bakkes

U kent Jan misschien ook als presentator van de podcast ‘Oep z’n bakkes’, de enige podcast in Vlaanderen over MMA. Samen met Pedro Elias, Robin Pront en Andries Beckers fileert en analyseert Jan de voorbije MMA-fights en blikt hij vooruit op de komende UFC-events. ‘Oep z’n bakkes’ is te bekijken en te beluisteren op onder andere Go Play en Spotify.

Over Cage Warriors 171

Cage Warriors 171 vindt deze zaterdag 20 april 2024 plaats in Glasgow, in de Braehead Arena. De wedstrijd is een belangrijk internationaal event binnen de wereld van MMA. Vanaf 16 uur lokale tijd zullen 36 MMA-fighters het beste van zichzelf geven in de ring. Jan Quaeyhaegens verdedigt als enige atleet de Belgische driekleur.

Voor meer informatie: https://cagewarriors.com/cw-171-glasgow/

Bron: Christian Nikuna Pemba

Publicatiedatum: 26/04/2024