Geen BORGERRIO in 2024,
pas in 2025.

De datum voor de volgende editie  is bekend! Zet zaterdag 21 juni 2025 alvast in je agenda, want dan worden de Turnhoutsebaan en haar zijstraten opnieuw omgetoverd tot het kleurrijkste BorgerRio festival van de stad. Om de veiligheid en kwaliteit van het festival te kunnen blijven garanderen, vindt BorgerRio voortaan om de twee jaar plaats. Dit betekent dat er in 2024 geen editie zal zijn.

Wat is Borgerrio?

Borgerrio is een groots familiefestival in het hartje van Borgerhout intra muros. Samen met partners zoals Boho2140, Muziekcentrum Trix en FMDO, organiseert het district Borgerhout een feestelijke dag waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. In 2023 trokken maar liefst 32.000 bezoekers naar de Turnhoutsebaan en omliggende straten.

BorgerRio 2023

Tweejaarlijks festival

Het is duidelijk dat BorgerRio één groot feest is! Het festival groeit elk jaar, met steeds meer partners en bezoekers. Veiligheid en kwaliteit zijn topprioriteiten voor het district Borgerhout. Door de groei van het festival stijgen ook de kosten om die veiligheid en kwaliteit te blijven waarborgen. Daarom is besloten om het evenement om de twee jaar te houden. Het district Borgerhout en de partners hebben 21 juni 2025 al met stip in hun agenda staan en hopen dan opnieuw tal van bezoekers én een stralende zon te verwelkomen op de volgende editie van BorgerRio. Iedereen is welkom om samen te feesten en te genieten!

Kirsten Ramael

Jeugdconsulent, District Borgerhout

Aïssatou Cissé

Districtsschepen voor cultuur, communicatie, mobiliteit,  feestelijkheden en dierenwelzijn, District Borgerhout

Mariam El Osri

Districtsburgemeester. Bevoegd voor wijkoverleg, sport, middenstand, lokale economie, burgerlijke stand, District Borgerhout

Bron: pers.borgerhout.be

Voor meer informatie bekijk de volgende platforms
InstagramFacebookYoutube

Bron: pers.borgerhout.be

Publicatiedatum: 12 juni 2024