All I want for Christmas is…

Wij, de mannen van Whatmatters, kunnen veel bedenken en een naaktkalender van Belgisch bekendste Instagram-model zou zo maar eens onder de kerstboom kunnen liggen. Maar helaas, aangezien wij ook nog Sara en DJ Abena in onze show hebben, lijkt ons dat net iets te vergaand. Dat neemt niet weg dat we Marisa Papen, in een nog ongecensureerd verleden goed voor 700.000 volgers over de hele wereld, wel konden uitnodigen.

Momenteel heeft zij een expo in de Arenberg in samenwerking met tekenaar en kunstenaar Philippe Stella. Verder verkoopt zij haar prachtige op ecologische wijze gedrukte naaktkalender (#planetplastic) ten voordele van het behoud en uitbreiding van wilde dieren in Congo waar de situatie erg schrijnend is. De laatste leeuw in het wild is daar gezien eind jaren ’70 en de populatie olifanten is geslonken van 32.000 naar 180.

Het werd een verrassende show waar een wereldberoemd model ontwapenend zichzelf mocht zijn en ons ervan overtuigde dat ze niet alleen een knap uiterlijk heeft maar tegelijk een hart van goud! Meer info over Marisa vind je op www.marisapapen.com !

Cheers & talk to you next week!

Wij, de mannen van Whatmatters, kunnen veel bedenken en een naaktkalender van Belgisch bekendste Instagram-model zou zo maar eens onder de kerstboom kunnen liggen.