5 REDENEN WAAROM MANNEN DICKPICS STUREN

Wij weten dat jij weet wat een dickpic is, maar wist je ook dat je de ontvanger psychologische schade kan aanbrengen door ongevraagd een dickpic te versturen?( man of vrouw)?
En toch blijft dit een populaire bezigheid onder jongens én mannen. Waarom zou iemand ever een foto van zijn piemel zomaar naar iemand sturen die dat helemaal niet wil? Wij zijn op onderzoek gegaan en dit zijn de voornaamste redenen.

1) Blijkbaar kunnen sommige mannen ( neen neen, wij gaan niet iedereen over dezelfde kam scheren) niet tegen al die hotness van Social Media. Telkens wanneer zij een dame in lingerie of sexy fit zien, voelen zij de behoefte om hen via hun piemel te laten weten hoe zij er zich bij voelen.

2) Andere mannen hebben gewoon een verkeerde inschattingsvermogen wanneer het gaat om de vriendelijkheid van een vrouw. Met andere woorden sommige mannen denken dat wanneer een vrouw vriendelijk naar hen lacht dat ze hem in feite uitnodigt om een dickpic te sturen.

3) Dan heb je van die mannen die kwantiteit boven kwaliteit verkiezen. Namelijk, ook wel error management theory genoemd, naar zoveel mogelijk vrouwen een dickpic sturen in de hoop dat er eentje erop ingaat.

4) Sommige doen het naar eigen zeggen niet uit kwade wil. Vaak zijn ze onzeker en willen zij gewoon eens weten wat de ontvanger ervan vindt.

5) En dan heb je natuurlijk mannen die er een kick uithalen. Zij worden ook wel eens exhibitionisten genoemd. Een exhibitionist raakt opgewonden van het laten zien van zijn of haar geslachtsdeel aan iemand die het niet verwacht en daardoor schrikt.

Laat ons  weten of je al ooit een dickpic ontvangen hebt en wat jouw reactie hierop was.

Auteur: Thalia Tsé

Publicatiedatum: 11/02/2022