Tyra Banks vertelt 2 Chainz dat ze single is en dat ze een andere « Chain » nodig heeft

Tyra Banks is niet langer alleen maar een supermodel. De 44-jarige is nu auteur, zakenvrouw, tv-presentatrice en geeft zelfs les op de bedrijfsschool van Standford. Dit alles maar nog veel meer komt naar voren tijdens haar recente bezoek aan de Hot-Ones van Complex. Het meest opvallende moment van haar interview is wanneer ze tegen 2 Chainz zegt dat hij haar moet bellen omdat ze single is.

Host Sean Evans brengt enkele populaire rapverzen naar voren waarin Tyra is genoemd en onthult dat Lauryn Hill haar ook noemde in haar nummer ‘Keep It Tight’.

“Oh mijn god, wacht, Lauryn Hill zet me in een rijm en ik weet dit niet? Dit is een schande dat ik dit niet weet”, zegt ze. 2 Chainz’s “Bentley Truck” -teksten komen op de plaats waar hij rapt: “Shawdy thick, small waist/ Fat ass, gon’ shake/ Money tall, Tyra Banks/ We everything y’all ain’t”

“Oh, dus hij zegt dat ik lang ben,” zegt ze in de video hieronder, nadat ze heeft gevraagd of hij echt wel “twee kettingen draagt.

“En is hij niet lang … en hij heeft geld … en ik ben vrijgezel. Ik heb een ketting aan en ik heb er nog een nodig als je weet wat ik bedoel,” voegt ze eraan toe.

“Shawdy thick, small waist/ Fat ass, gon’ shake/ Money tall, Tyra Banks/ We everything y’all ain’t“

2 Chainz