Tiffany Haddish vs. Paparazzi

De TMZ-cameraman die Tiffany Haddish niet met haar tassen bij LAX had geholpen, kan zichzelf een kopstoot geven. De actrice deelde een video op Instagram waarin ze vertelt dat die de man daar gewoon stond terwijl Tiff en vriendinnen hun SUV met meer dan zes tassen laadden. Blijkbaar leunde hij met zijn camera tegen de muur en keek hen toe totdat ze klaar waren.

De grap nu is dat als hij hun wel had geholpen, had Tiffany hem zelfs verteld wie Beyonce heeft gebeten. “Hij stond daar en keek ons ​​aan terwijl hij de camera vasthield. Zodra we klaar waren, kwam hij langs en vroeg ons ‘kan ik je wat vragen stellen'”, zegt ze in de video hieronder. “Als je niet verdomme uit mijn gezicht komt, stel me dan een paar vragen! Je had ons kunnen helpen en ik zou daar hebben gestaan ​​en 30-45 minuten met je reet hebben gesproken. Ik zou je alles hebben verteld – Ik zou je hebben verteld wie Beyoncé eigenlijk heeft gebeten. ‘

Bekijk de video hieronder:

“De TMZ-cameraman die Tiffany Haddish niet met haar tassen bij LAX had geholpen, kan zichzelf een kopstoot geven. “