Nicki Minaj zet DJ Self op zijn plaats

Nicki Minaj is momenteel bezig met het uitvoeren van haar promo-run deze maand ter ondersteuning van haar 4e studioalbum Queen, dat afgelopen vrijdag werd uitgebracht. Maandag, voordat Nicki’s verschijning op Stephen Colbert uitgezonden werd, besloot ze deel te nemen aan een iHeart Radio-interview met het DJ Self van Power 105 en ging het snel een andere richting op.

Blijkbaar had DJ Self iets slecht te zegggen over Cardi B tegen Nicki Minaj, in de hoop dat Nicki met hem naar bed zou gaan, maar in plaats daarvan faalde zijn plan. En toen Nicki het station verliet, nam Self afstand van wat hij tegen Nicki zei en begon Nicki te dissen, en zei dat Cardi het beste vrouwelijke album van het jaar had. Nicki sprong toen op Twitter en ging op hem af, en zei dat hij pissig was omdat ze niks met hem zou doen of hem zelfs geen ​​knuffel zou geven.

Al met al klinkt het alsof Dj Self wilde dat Nicki een gerucht verspreidde over Cardi B, maar toen ze het niet wilde doen en hem niks wilde geven, ging hij terug op zijn woord en prees vervolgens Cardi nadat Nicki het station verliet.

“Blijkbaar had DJ Self iets slecht te zegggen over Cardi B tegen Nicki Minaj, in de hoop dat Nicki met hem naar bed zou gaan, maar in plaats daarvan faalde zijn plan.