Nicki Minaj vs Cardi?

Nicki Minaj maakt zich klaar om morgen terug te komen van haar onderbreking. Ze dropt niet één, maar TWEE nieuwe singles: “Chun-Li” & “Barbie Tingz.” Voordat ze morgen op 1 première gaat op Beats 1-radio PM EST, zijn er een paar fragmenten van de twee nummers van tevoren online verschenen. Uit wat we kunnen horen klinkt het een beetje alsof Nicki steken aan Cardi B geeft op het nummer ‘Chun-Li’.

Tenzij het toevallig één van de grootste toevalligheden is, lijkt Nicki Cardi te rappen over Cardi’s verleden als stripper. Ze zegt dat ze nooit een ‘hoe-positie’ hoefde te spelen om haar succes te bereiken.

Nicki spuugt: “I ain’t never played a hoe position/I ain’t never had to strip to get the pole position/ Hoes is dissing, ok hoes these is wishin/ You’re in no position, to come for O’s position,”

Natuurlijk moeten we wachten en het volledige resultaat 13 april horen, maar het klinkt alsof het over Cardi gaat.

Vorige week sprak Cardi over haar zogenaamde “beef” met Nicki in een interview met Ebro en zei dat Internet het allemaal heeft verzonnen. “Ik heb gewoon het gevoel dat het echt verzonnen is”, vertelde Cardi aan Ebro. “Ik heb echt het gevoel dat fans en mensen dat echt willen zien gebeuren, want het is echt “entertaining”. Om mensen hun “beef” te zien is “entertaining”.” Nou, het lijkt er op dat Nicki zich anders bij voelt.

“I ain’t never played a hoe position/I ain’t never had to strip to get the pole position/ Hoes is dissing, ok hoes these is wishin/ You’re in no position, to come for O’s position,“

Nicki