Nicki Minaj heeft officieel besloten om haar album “Queen” uit te stellen

Terwijl Nicki oorspronkelijk bezig was met het uitstellen van haar aankomende Queen-album, lijkt het erop dat de female rapper een beslissing heeft genomen. Het verwachte album heeft nu een releasedatum gekregen van 17 augustus, zoals bevestigd in een bericht van Minaj zelf:

‘’My darlings!!! I have a huge surprise that I can’t share until the day before #Queen drops. So in the meantime, check out this playlist I made for you guys. I did #FEFE with my new BFF from BROOKLYN. He’s a little funny looking but he’s really sweet under all those tats. New York til da DEF!!!! Ha! Last time I teamed up with YG was for his remix to “My Hitta.” We recently performed #BigBank at the BET Awards and had a blast wit my dudes Big Sean and 2 Chainz. I have classic bops with all 3 of them so I’m including them on this list. I’m super excited about my recent collaboration with Ariana Grande. She’s one of the realest artists I’ve had the pleasure of working with. She couldn’t fly with me to Turks to shoot the #BedVideo so we shot her scenes in Malibu. We’re actually working on edit number 2 for the #BedVideo to include all the fun stuff we had to remove. I love “Ball For Me” with Post Malone. Not sure why he won’t release the video. It’s DOPE!!!  I hope you enjoy my playlist. Can’t wait for you guys to hear my 4th album QUEEN ON AUGUST 17!!!!!!!

(Mijn lievelingen!!! Ik heb een enorme verrassing die ik niet kan delen tot de dag voordat #Queen valt. Dus kijk in de tussentijd eens naar deze afspeellijst die ik voor jullie heb gemaakt. Ik heb #FEFE gedaan met mijn nieuwe BFF van BROOKLYN. Hij is een beetje grappig, maar hij is erg lief onder al die tattoos. New York til da DEF !!!! Ha! De laatste keer dat ik samenwerkte met YG was voor zijn remix aan “My Hitta.” We hebben onlangs #BigBank uitgevoerd tijdens de BET Awards en hadden het geweldig met mijn jongens Big Sean en 2 Chainz. Ik heb klassieke bops met alle drie, dus ik neem ze op in deze lijst. Ik ben super enthousiast over mijn recente samenwerking met Ariana Grande. Ze is één van de meest echte artiesten waarmee ik heb mogen werken. Ze kon niet met mij naar Turks vliegen om de #BedVideo te filmen, dus we hebben haar scènes in Malibu gefilmd. We werken eigenlijk aan edit nummer 2 voor de #BedVideo om alle leuke dingen die we moesten verwijderen te omvatten. Ik hou van “Ball For Me” met Post Malone. Niet zeker waarom hij de video niet uitbrengt. Het is DOPE !!! Ik hoop dat je geniet van mijn afspeellijst. Kan niet wachten tot jullie mijn 4e album “QUEEN” HOREN OP 17 AUGUSTUS !!!!!!!)

Kijk jullie nog steeds uit naar Nicki’s Queen?

Can’t wait for you guys to hear my 4th album QUEEN ON AUGUST 17!!!!!!!

Nicki Minaj