Mel B zegt dat Belafonte de relatie van Eddie Murphy met haar dochter kapot heeft gemaakt

Mel B beschuldigt haar ex, Stephen Belafonte, van het proberen om een ​​herverbinding tussen Eddie Murphy en zijn biologische dochter te saboteren, maar ze zegt dat ondanks zijn pogingen, Eddie en hun dochter een ‘bloeiende relatie’ hebben ontwikkeld.

Volgens documenten beweert Mel B dat Belafonte tijdens hun huwelijk geen contact wilde tussen haar en Murphy, die de vader is van Mel’s 10-jarige dochter Angel.

Ze zegt dat ze vorig jaar, voordat ze een scheiding vroeg bij Belafonte, contact opnam met Murphy om een ​​ontmoeting tussen hem en Angel te regelen. Maar terwijl ze sliep, nam Belafonte haar telefoon en begon hij berichten te sturen naar de assistent van Murphy. Ze beweert niet te weten wat de berichten zeiden, maar “Als gevolg van de acties van Stephen heeft de vader van Angel de visitatie geannuleerd om geen interactie met Stephen hebben.”

Mel beweert dat ondanks zijn pogingen, Angel en Murphy opnieuw verbonden zijn. The Spice Girl zegt ook dat Murphy Angel een mobieltje heeft gekocht om contact met haar te houden, en kocht haar twee Franse bulldog-puppy’s voor haar verjaardag. Ze noemde een van hen Axel, naar Murphy’s ‘Beverly Hills Cop‘-personage, Axel Foley.

De documenten worden ingediend als onderdeel van Mel’s verzoek om Belafonte-bezoek aan Angel te ontkennen.

“Als gevolg van de acties van Stephen heeft de vader van Angel de visitatie geannuleerd om geen interactie met Stephen hebben.“