Logan Paul zegt dat hij geen dagelijkse YouTube-vlogs meer zal maken

Populair YouTuber Logan Paul heeft aangekondigd dat hij in de toekomst niet langer dagelijkse vlogs op zijn kanaal zal uploaden.

Dit nieuws komt als teleurstellend voor zijn miljoenen abonnees, maar ze mogen blij zijn dat de videos en vlogs nog online blijven.

In een video waarin zijn beslissing wordt aangekondigd, zegt Paul: “Ik heb elke dag op een rij vlogs gemaakt en ik ben gezegend, ik ben dankbaar, maar je maat wilt zijn creativiteit op andere manieren gebruiken.” Hij gaat verder met de vermelding dat de vlogs eenvoudig in een veel langzamer tempo zullen worden geüpload en dat er geen einde aan zal komen zolang hij nog leeft.

Paul heeft in zijn korte tijd veel controverses getrokken als een beroemde YouTuber, grotendeels als gevolg van een video die Paul in januari had geüpload van een man die zichzelf had opgehangen in het Japanse Aokigahara-bos, ook wel bekend als het ‘zelfmoordbos’. De video resulteerde in een massale terugslag naar Paul, en voortgezette overtredingen zorgden ervoor dat YouTube alle inkomsten voor zijn video’s tijdelijk stopzette, zijn account van de voorkeursstatus verwijderde en zijn verschijningen op de originele shows van YouTube annuleerde.

“YouTube is niet mijn carrière”, zei Paul. “Dit is een hobby. Ik sprong op dit platform zoals twee jaar geleden. Ik heb me gediversifieerd, man, ik heb mezelf verspreid in veel industrieën.”

“Dit is een hobby. Ik sprong op dit platform zoals twee jaar geleden. Ik heb me gediversifieerd, man, ik heb mezelf verspreid in veel industrieën.“