Geen live-stream tijdens tweede optreden van Beyonce tijdens Coachella

Slecht nieuws voor degenen die dit weekend een tweede portie Beyoncé wilden hebben. Een woordvoerder van YouTube heeft bevestigd dat haar tweede headliner-optreden bij Coachella niet online gestreamd zal worden.

De eerste optreden van Beyoncé schokte en maakte indruk op de wereld, waardoor YouTube streaming-records doorbraken en haar nieuwste album, Lemonade, weer op nummer één in de iTunes Global Charts werd gezet. De prestaties bevatten verschillende verrassingen, waaronder een speciale verschijning van Jay Z en een reünie van Destiny’s Child.

Dit is niet de schuld van Beyoncé. Volgens Billboard, geld de livestreamingdeal alleen voor de eerste week van de shows. Dit betekent dat er ook geen sets van tweede week van Coachella zullen worden gestreamd.

Wat nog erger is voor Beyoncé-fans, is dat de tweede show anders gepland is dan de eerste. Een van de vele back-updansers van Beyoncé, Jo’Artis Mijo Ratti, bevestigde met Variety dat er veranderingen gepland zouden worden voor de komende optreden. “Ja, we schakelen een paar dingen op, dus er kan nog steeds een wow-factor zijn”, zei Ratti.

Als er iets goeds in deze wereld is, is een ondernemende Beyoncé-fan bereid om de uitvoering zelf te streamen zodat de hele Beyhive kan kijken.

“Dit is niet de schuld van Beyoncé.“

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op