DJ Envy legt uit waarom hij van “The Breakfast Club” is weg gelopen

Zoals eerder gemeld maakte DJ Envy snel werk van de brandtrap tijdens de donderdageneditie van The Breakfast Club. De genodigden Desus en Mero drongen op de kwestie van zijn vrouw die “aan het geld” met hem aan boord bleef.

De seksuele neigingen van DJ Envy werden een onderwerp van amusement lang voordat rapporten naar voren kwamen waarin hij zijn vrouw vele jaren bedroog. Het paar werkte hun verschillen uit, maar de grap is nog steeds in omloop. Desus en Mero, die hun brood verdienen door grappen te maken ten koste van anderen, zijn er vandaag in geslaagd die denkbeeldige lijn te overschrijden.

DJ Envy legt uit dat het komedieduo meer dan een maand geleden slecht over  zijn vrouw heeft gesproken en heeft het laten gaan. Desus en Mero praatten over beelden van het paar dat hun huwelijk bespreekt tijdens een talkshow, gevolgd door een grapje over Envy’s vrouw Gia. De grap insinueerde dat ze was overgehaald om het uit te steken vanwege het feit dat ze een duur geschenk hadden gekregen.

Toen het onderwerp in het segment van vanmorgen opnieuw door het duo ter sprake kwam, vond Envy dat ze een grens hadden overschreden, en op dat moment besloot hij van set af te lopen om zijn punt te maken. Hij tolereerde niet langer misbruik van haar naam. In de uren sinds de opname hebben alle partijen hun verschillen gladgestreken.

“DJ Envy legt uit dat het komedieduo meer dan een maand geleden slecht over  zijn vrouw heeft gesproken“