Clapback tussen SZA en Cardi B hater op Instagram

SZA en Cardi B hebben nu een bloeiende vriendschap. De twee sterren hebben al commercieel succes gehad met hun debuutalbums, en hebben hun band sterker gemaakt door samen te werken op Cardi’s album met het liedje “I Do.” Hoe dan ook, SZA postte op Instagram een foto van hun twee tijdens Coachella. Ze schreef: “Umm echt waar, ik zag deze koningin gisteravond om 2 uur ‘s nachts en ze zat NIET … Ik weet niet hoe ze het doet. Heel erg bedankt om mij te ontvangen! Sooo fucking inspirerend om te zien!”

Natuurlijk, waar positieve vibes komen, komt negativiteit. Het duurde niet lang voordat de haters tevoorschijn kwamen. “Ik hou van je, maar sorry, ze is niet inspirerend, dit is de laatste persoon dat je kunt bewonderen, je kunt beter”, schrijft de trol.

SZA reageerde snel en schreef: “SORRY, ZIT JIJ IN JE DERDE TRIMESTER ??? WAS JIJ BIJ COACHELLA? HOEVEEL UREN HEB JE VANDAAG GEWERKT? Haten op zelfgemaakte zelfwerkende zwangere vrouwen? Jij zou het beter kunnen doen…bless.” Misschien leert dit moedige trollen om hun tong te houden. Verwachtte ze echt dat SZA het met haar eens was?

“Verwachtte ze echt dat SZA het met haar eens was?“

#ClapbackSeason: #SZA said ain't no #CardiB slander on her watch bih 😩👀

Een bericht gedeeld door The Shade Room (@theshaderoom) op