Chris Brown reageert op foto van ex Karrueche & Victor Cruz

Relaties eindigen maar exen blijven…Of je blijft vrienden met hen of je ontwikkelt een sterke haat voor hen. Er is meestal geen tussenin. Chris Brown was samen met Karrueche Tran tussen 2010 en 2015 en het is bekend dat de twee een rotsachtige breuk hebben gehad. Hoewel het einde van hun relatie slecht verlopen is, lijkt het erop dat Breezy er overheen is.

Breezy gaf commentaar op een foto die The Shade Room plaatste van NFL speler Victor Cruz en model Karrueche Tran terwijl ze door West Hollywood liepen. De twee zijn sinds december samen, maar Chris ‘commentaar op de foto veranderde een paar keer. “Ze zien er heel goed samen uit”, schreef CB voordat hij een biddende emoji in een tweede commentaar toevoegde.

Het is onduidelijk of Chris en zijn ex-vriendin Karrueche het goed met elkaar kunnen vinden, maar het kan dat Chris Brown hun vriendschap probeert te herstellen.

Het lijkt alsof Chris Brown eindelijk over Karrueche Tran heen is. ‘lijken’ is het werkwoord dat wij hier voorzichtig gebruiken want je weet het nooit met Mista Breezy. Waar hij nog een tijdje geleden duidelijk maakte dat als hij Tran niet terug kan winnen dat niemand haar mag hebben ( beetje freaky, we know) is hij nu totally into her new relationship.

The Shade Room had een bae-picture geplaatst van NFL speler Victor Cruz & model Karrueche Tran terwijl zij een romantische wandeling maakten langs West Hollywood. Hoewel hij zijn comment een paar keer heeft gewijzigd, was de boodschap overall positief.

Het is onduidelijk of de twee terug buddies zijn of als Chris brown de brokken probeert te lijmen.

“Het is onduidelijk of Chris en zijn ex-vriendin Karrueche het goed met elkaar kunnen vinden, maar het kan dat Chris Brown hun vriendschap probeert te herstellen.“