Alicia keys wilt niets te maken hebben met Swizz Beat’s rechtszaak

Alicia Keys eist dat ze wordt vrijgelaten van de $ 16,5 miljoen rechtszaak die tegen haar en haar echtgenoot Swizz Beatz is aangespannen wegens een paar luxe auto’s.

De rechtszaak van $ 16,5 miljoen beschuldigde Swizz van het doorverkopen of frauduleus gebruiken van luxe auto’s die hij in zijn naam had gehuurd, waaronder een Range Rover met een prijs van $ 155.000 en een Ferrari F12 van $ 600.000.

Keys zegt nu echter dat ze niets te maken heeft met een huurovereenkomst met Metro, Swizz’ bedrijf, en wijst erop dat haar naam nergens in het papierwerk voorkomt. Ze zegt dat voor zover ze weet alle voertuigen zijn teruggebracht naar Metro.

Ze beschuldigt de leasemaatschappij ook van het proberen haar in de rechtszaak te steken voor een winstgevender resultaat. Ze wil dat haar deel van de zaak wordt afgewezen.

Swizz diende een afzonderlijke motie in om de zaak te seponeren en beschuldigt Metro ervan dat hij ook probeert geld van hem weg te persen vanwege zijn publieke status.

“Ze beschuldigt de leasemaatschappij ook van het proberen haar in de rechtszaak te steken voor een winstgevender resultaat“

Caption this! #meandmybae celebrating our baby boy’s bday!! 🎂 🎂 🎂

Een bericht gedeeld door Alicia Keys (@aliciakeys) op