ILL FREY X ELI ANGELLO

Deze week staan Ill Frey en Eli Angello in de schijnwerpers als de beste collab van de week met het nummer ‘Wanna Know’. Het gaat over liefde zonder na te denken over de mogelijke gevolgen. We hebben allemaal wel slechte ervaringen in de liefde, nu moeten we die gewoonweg nog los leren laten.

Hoe is de samenwerking tot stand gekomen?

We freestylden wel vaker met onze vriend Cyfen. Nadat we onze eerste demo gemaakt hadden besloten we ‘Wanna Know’ te schrijven in 2020.

Wat is het idee achter de collab?
We hadden beide slechte ervaringen in de liefde, maar daar hebben we ook uit geleerd. Met deze track willen we een stukje van onszelf meegeven, en nog belangrijker hopen we ook jullie een moment van loslaten te bieden.
Smaakt dit naar meer? Kunnen we in de toekomst nieuw materiaal van beide verwachten?
Jazeker, we hebben beide nog een paar mooie projecten klaarstaan.
Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? 
We zijn opgegroeid in dezelfde stad, als kind moesten we vaak tegen elkaar voetballen. Later kruisten onze wegen nog eens, maar dan als artiesten.
Wat was jullie favoriete ervaring tijdens het maken van de track?
Die van mij was de vibe in de studio tijdens het maken van het nummer. Maar die van Eli was de ervaring en het vloeiende werk waardoor de puzzel snel opgelost was.
Wat maakt deze collab zo sterk?
De combinatie van het Nedelandstalige en het Engelstalige vormt een mooi geheel, het is zelfs vernieuwend. De lyrics zijn open en vertellen alles over ons.