Persbericht: Jongerengroep CoolKids brengt nieuwe single “Voel De Beat”

Click edit button to change this text.

Jongerengroep CoolKids swingt de zomer
in met nieuwe single “Voel De Beat”

Met bijna 700.000 views op het YouTube kanaal kunnen de CoolKids terugkijken op een mooi gevuld en succesvol eerste jaar. Na de debuutsingle CoolKids volgden later de singles Back to School, Helden en Geloof in jezelf.

Daarnaast zongen ze ook verschillende covers, namen ze een winterspecial op en stonden ze op het podium van events als Feest op de Dijk, de Jumping van Mechelen en Pennenzakkenrock.

In één van de warmste weken van deze zomer lanceren de CoolKids hun gloednieuwe, swingende single “Voel de Beat” en die beantwoordt helemaal aan het stilaan vertrouwde CoolKids-recept : Nederlandstalig, fris, aanstekelijk en boordevol positieve energie.

In “Voel de Beat” vieren de CoolKids de zomer en de vakantie. Samen lachen, plezier maken, spelen in en op het water, kamperen, buiten ravotten, genieten van een ijsje en natuurlijk heel veel dansen. De aanstekelijke salsa beat zorgt voor een vrolijke, zomerse sfeer en zal niemand onberoerd laten.

De bijhorende videoclip is een vrolijk filmpje geworden vol met zomerse taferelen. Voor de opnames werd een kleurrijke luchtballon ter plaatse gebracht. In deze opgeblazen luchtballon dansten de CoolKids zich de ziel uit het lijf op het ritme van de salsa.

Bekijk hier de clip van “Voel de beat”.

CoolKids - Voel De Beat (officiële video)
Bekijk “Voel De Beat” door op de link te klikken!
Meer CoolKids zien?
Je kan CoolKids volgen via hun eigen Facebookpagina, hun Instagrampagina en hun YouTubekanaal, waar elke woensdag en vrijdag een nieuwe video gepost wordt!Noot/Niet voor publicatie
Download HIER foto’s (groep + cover single) van de CoolKids alsook de .mp3 en .wav versie van het nummer.
Info & boekingen: info@marmaladecontent.com
Pers & promo CoolKids: lieve.hendriks@marmalade.tv
Veel plezier met onze nieuwe videoclip!
Het Marmalade team
Twitter
Facebook
Website
Instagram
www.marmalade.tv
Sassevaartstraat 46/101 | 9000 GentWil je deze mail niet ontvangen? Beheer je voorkeur of schrijf je uit.

Your Content Goes Here