Travis Scott is op zoek naar een nieuw management

Travis Scott heeft de kranten gehaald voor speculaties rond zijn aankomende Astroworld-release, evenals zijn relatie met Kylie Jenner en de geboorte van hun eerste kind. Het lijkt erop dat Travis enkele beslissingen over zijn carrière heeft genomen. Variety heeft gemeld dat La Flame in de nabije toekomst op zoek gaat naar nieuw management, aangezien hij officieel is verdeeld met Three Six Zero-vertegenwoordiging en zijn manager Mark Gillespie, die ook Frank Ocean en Calvin Harris vertegenwoordigt.

Travis’ exit van Three Six Zero lijkt een vriendelijke split te zijn en Travis heeft mogelijk al vervanging voor zijn voormalige representatieteam opgezet. In feite werkt hij nog steeds met zijn oude manager, David Stromberg, ondanks de splitsing met Gillespie. De rapper heeft nog niet gereageerd op de situatie en Gillespie ook niet. Als je als manager in de muziekbusiness wilt stappen, is het misschien een goed moment om in zijn DM’s te duiken.

“Travis’ exit van Three Six Zero lijkt een vriendelijke split te zijn en Travis heeft mogelijk al vervanging voor zijn voormalige representatieteam opgezet.“