Travis Scott is “house hunting” om dichter bij Kylie en dochter te zijn

Nu Travis Scott een nieuwe vader is, wil hij een woning in Los Angeles kopen… maar denk niet dat je hem binnenkort zult zien met “the white picket fence” want hij is namelijk op zoek naar een woning voor zichzelf.

Bronnen in de buurt van de ‘Antidote’ rapper vertellen dat hij serieus op zoek is naar een huis om te kopen, en is vooral gemotiveerd om woningen in de beroemde Hollywood Hills te bekijken tijdens de laatste paar maanden van de zwangerschap van Kylie Jenner.

In feite was Scott vorige week op weg om een ​​potentieel huis te bezoeken toen Kylie aan het bevallen was en onmiddellijk de tour afsloeg en naar het ziekenhuis vertrok voor de komst van hun baby.

Het interessante is dat Scott al bij Kylie woonde – wat veel gezinsvriendelijker is – maar hij wilt absoluut zijn eigen huis kopen en zijn feestjes daar houden.

Wat zijn reden ook is om naar de steile oprijlanen en huizen op een heuveltop te kijken, het is duidelijk dat hij zichzelf wil vestigen als een vaste waarde in Los Angeles voor Kylie en voor zijn dochter.

“hij wilt absoluut zijn eigen huis kopen en zijn feestjes daar houden.“