THE WEEKND ZIJN KOSTUUM WOOG HOEVEEL??

Afgelopen zondag was The Weeknd de artiest die de half time performance van de Super Bowl mocht doen. Als je daar nog niet zo veel over weet kan je er hier meer over lezen.

Maar wat ook zeker opviel was dat de artiest tijdens zijn optreden precies het kostuum aanhad die hij gebruikte voor de publiciteit rond zijn laatste album ‘After Hours’. In elke videoclip en bij elk optreden van 2020 droeg Abel het kostuum. Het gaat om een rood kostuum gecombineerd met zwarte tinten en een zwarte broek. Maar als je beter gaat kijken zie je dat het er gewoon op lijkt. Dit kostuum had namelijk verschillende diamanten erin verwerkt. Hierdoor woog het kostuum zelf ook zo’n 20kg. Dit maakt zijn optreden nog bijzonderder, want tijdens de show zie je hem de hele tijd dansen.

Als je het nog niet hebt bekeken kan je hieronder zijn hele optreden bekijken.

Het is een groot jaar geweest voor de Canadese artiest. Hij heeft ondanks de Corona crisis een van de grootste albums van het jaar uitgebracht, hij heeft het grootste nummer van het jaar op zijn naam staan en heeft nu ook nog eens een van de meest bijzondere half time optredens gegeven in de geschiedenis van alle Super Bowls. Wij hopen alvast dat 2021 even gunstig zal zijn voor de artiest als 2020 was.

Het enige jammere is dat The Weeknd zijn optreden in het Sportpaleis heeft moeten verzetten omwille van de corona crisis. Maar dat is niet noodzakelijk iets slecht voor de fans, want nu komt de artiest in september 2020 naar Antwerpen op 2 data. Op 28 en 29 september 2020 zal The Weeknd het Sportpaleis overnemen, hopelijk gaf de Super Bowl ons een voorproefje daarvan.