THE WEEKND LEVERT ONVERGETELIJK SUPER BOWL OPTREDEN

 

Deze zondag vond het sportevenement Super Bowl plaats.Voor veel Amerikanen is dit hét evenement van het jaar.  Naast de eigenlijke wedstrijd is het evenement gevuld met muzikale optredens en entertainment.De gekozen president Joe Biden verscheen op een virtueel scherm in het stadion en er werd een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis van de corona-doden.

Niemand minder dan R&B-sensatie The Weeknd was de ster van de jaarlijkse prestigieuze halftime show. De Canadese artiest trad op voor 22.000 aanwezigen en miljoenen kijkers thuis. De show werd een waar spektakel en deed niet onder voor de vorige edities.

Tesfaye opende de show met een koor van robots die zijn lied genaamd “Call out my name” zongen. Niet veel later betrad de artiest de scène met zijn immens populaire nummer “Starboy”. 14 minuten lang nam The Weeknd ons mee naar een trip in het heden en verleden.

De hele set was een blikvanger omdat het decor na elk nummer veranderde of nieuwe details liet zien. Het droeg echt bij aan het sterke optreden en hield het publiek aan hun scherm gekluisterd.De set eindigde hij met de single van zijn laatste album “After Hours”. De lat is gelegd voor toekomstige halftime shows.