The Weeknd niet over Selena Gomez heen?

The Weeknd heeft zojuist een grote hint laten horen dat hij nog steeds gevoelens heeft voor zijn verloren liefde, omdat hij een boek heeft gekocht dat zich verdiept in de diepe emoties van eenzaamheid en liefdesverdriet.

De “Starboy”-zanger stopte dinsdag bij Barnes en Noble in Calabasas en kocht een exemplaar van “Love Is A Dog From Hell” van Charles Bukowski. Het boek is een verzameling van Bukowski’s poëzie uit de jaren 70 en wordt beschreven als een “rauwe, lyrische, verkenning van de behoeften, liefdesverdriet en liefdeslimieten. “Het bevat intense regels “en er is een eenzaamheid in deze wereld dat zo groot is, dat je hem kunt zien in de langzame beweging van de wijzers van een klok.”

The Weeknd en Selena Gomez gingen vorig jaar uit elkaar na haar niertransplantatie… en omdat ze weer met Justin Bieber begon te praten. Selena zei dat het uiteenvallen wederzijds was en ze het hadden geëindigd als ‘beste vrienden’, maar zijn keuze in leesmateriaal kan anders doen vermoeden.

“er is een eenzaamheid in deze wereld dat zo groot is, dat je hem kunt zien in de langzame beweging van de wijzers van een klok.“