The Game Overtuigd dat Rich The Kid Home Invasion fake was

Rich The Kid werd helaas opgenomen in het ziekenhuis na een gewelddadige thuisinvasie waardoor hij bewusteloos was geworden. De aanval vond plaats in het huis van model Tori Brixx-Rich en verliet Brixx met een blauw oog en een bloedige blauwe plek.

Na nieuws over de overval en de aanval, kwam de vrouw van Rich The Kid, Lady Luscious van het ‘Twerk Team’, naar voren met de overtuiging dat Tori Brixx Rich The Kid in de aanval had opgezet.

The Game heeft erover gepost en denkt dat dit ook allemaal nep is. Hij ging verder met het toevoegen van meer dan een paar hashtags om zijn beweringen verder te versterken, waaronder enkele die twijfelden waarom de foto gemaakt door Brixx in de “Portrait Mode” -instelling van de iPhone was, waarom ze een pet op had, en waarom ze besloot lipgloss op te zetten voordat ze de foto nam.

Natuurlijk is het niet per se bewijs van haar betrokkenheid, maar The Game ondervroeg andere twijfelachtige facetten van de aanval en vroeg waarom er vijf mannen waren om de thuisinvasie uit te voeren, terwijl twee genoeg zijn voor dergelijke acties.

#richthekid is out of the hospital and back on live #toribrixx

Een bericht gedeeld door Baller Alert (@balleralert) op

“Na nieuws over de overval en de aanval, kwam de vrouw van Rich The Kid, Lady Luscious van het ‘Twerk Team’, naar voren met de overtuiging dat Tori Brixx Rich The Kid in de aanval had opgezet.“