Te veel alcohol in Mac Miller’s bloed

Mac Miller had vorige week niet de beste week. Na zijn break-up met Ariana Grande, crashte de rapper zijn auto. Na een paar onderzoeken bleek het dat hij dronken was en later gearresteerd werd voor een hit-and-run en DUI. Mac Miller heeft veel geluk gehad aangezien het een ernstige ongeluk was.

Volgens TMZ, heeft de politie en justitie opgemerkt dat Mac de dubbele wettelijke limiet voor alcohol bereikte. De publicatie vermeldt dat de breathalyzer-test aan Mac werd gegeven nadat hij was weggevlucht, wat dan betekent dat zijn BAC waarschijnlijk nog hoger was terwijl hij aan het rijden was.

Details zullen waarschijnlijk in de loop van de tijd duidelijker worden. Mac’s ex lijkt vrij snel verder te zijn gegaan, want Ariana lijkt al een afspraakje te hebben met comedian Pete Davidson. Hopelijk bevindt Mac zich in een goede mentale ruimte en houdt hij zich niet bezig met de veranderingen in zijn romantische leven.

“De publicatie vermeldt dat de breathalyzer-test aan Mac werd gegeven nadat hij was weggevlucht, wat dan betekent dat zijn BAC waarschijnlijk nog hoger was terwijl hij aan het rijden was.“