Solange praat over het opnemen van haar komende album in Jamaica voor ‘Dazed Magazine’

Solange onthult meer over het opnameproces van haar tweede album dat ze in Jamaica heeft opgenomen. Het laatste project van de 31-jarige was de album ‘A Seat at the table’ en in een interview voor Dazed Magazine legt ze uit hoe ze moeite heeft met het opnemen van de nieuwe track ‘Where Do We Go From Here’.

“Ik heb lyrics vier keer opnieuw opgenomen,” vertelt ze. “Ik voel me onzeker als ik mijn woorden niet duidelijk genoeg lees voor mensen om de tekst te begrijpen.”

Haar interview voor Dazed is meer een dagboek dan een gestructureerd interview, maar toch krijgen we een beter beeld van waar ze zich bevindt bij haar aankomende album, dat nog een naam moet hebben. “Mijn demonamen zijn altijd een reis en hebben weinig te maken met de liedjes”, schrijft ze. “Met dit album, zou ik er een paar kunnen houden als echte titels. We luisteren naar een jam die we in de vroege uurtjes hebben gemaakt en we vragen ons af of het te esoterisch is.” Dan vraag ik me af of Stevie Wonder het leuk zou vinden. Als hij het leuk vind, dan maak ik me niet zoveel zorgen over het leven van de album. ”

“Ik heb lyrics vier keer opnieuw opgenomen. Ik voel me onzeker als ik mijn woorden niet duidelijk genoeg lees voor mensen om de tekst te begrijpen.“

Solange