Safaree stalkt Nicki Minaj op Instagram

Of hij voelt echt het nieuwe Queen-album van Nicki Minaj of hij denkt nog aan hun vorige relatie, maar Safaree werd betrapt op Nicki’s IG-pagina door Shiggy. De nieuwe IG-ster ging vrijdagavond naar zijn pagina en deelde een hilarische clip waarin hij Safaree ving en letterlijk door de IG-account van zijn ex-vriendin scrolde.

“Yo deze nigga hier sneakin ‘op Nicki’s pagina,” zegt Shiggy terwijl hij Safaree betrapt. “My Boy @iamsafaree Reminiscing ????? @nickiminaj Hij wil dat oude ding terug”, ondertitelde hij de post.

Nu is het heel goed mogelijk dat dit werd opgevoerd om mensen te laten oprijzen of misschien las Safaree opmerkingen over haar album, maar hoe dan ook, je kunt niet zeggen dat Safaree op zijn minst niet geïntrigeerd is door Nicki.

Sommige mensen geloven dat Shiggy dit heeft gedaan om de focus te leggen van zijn schandaal op iets anders. Als je het gemist hebt, werd Shiggy betrapt toen hij een vrouw in vroeg om naar zijn hotel te komen, maar aangezien hij een vriendin had, ontplofte het in zijn gezicht en verontschuldigde hij zich publiekelijk. Dus sommigen geloven dat dit een afleidingsmanoeuvre was om de aandacht weg te trekken van zijn eigen relatieproblemen, maar wat de reden voor de post ook is, het is zeker heel grappig.

My Boy @iamsafaree Reminiscing 😂😂😂😂😂 @nickiminaj He Want That Old Thing Back

Een bericht gedeeld door Shoker🃏 (@theshiggyshow) op

“Yo deze nigga hier sneakin ‘op Nicki’s pagina