Ruzie tussen Cardi B & Nicki Minaj begon nadat Future werd verwijderd uit “DRIP”

De ruzie komt blijkbaar van ver. Als je luistert naar de officiële versie van “DRIP” door Cardi B, hoor je een feature spot toegewezen aan de Migos. Maar normaal gezien moesten ze er niet eens op zijn. Volgens nieuwe rapporten, moest Future gefeatured. De reden dat we niet daadwerkelijk ontvangen van de originele versie met Hendrix blijft een mysterie, maar er zijn geruchten dat Nicki Minaj een ultimatum bood aan Future: “neem jezelf uit het lied of je bent niet langer welkom op tour.”

Het is bekend dat Nicki en Cardi “rivalen” zijn en dat dit dus de reden is dat Nicki tussen de samenwerking van Future en Cardi is gekomen. Future was gepland voor de NICKIHNDRXX Tour, die sindsdien is uitgesteld om uiteindelijk volgend jaar te beginnen.

Dit is niet de eerste keer dat Nicki dit doet. Niet zo lang geleden had Remy Ma verteld over een soortgelijk verhaal. Sinsdien is er een versie van “Drip” op Twitter gelekt met Future erin.

 

“Het is bekend dat Nicki en Cardi “rivalen” zijn en dat dit dus de reden is dat Nicki tussen de samenwerking van Future en Cardi is gekomen.