Rihanna’s DM’s worden druk: Boosie Badazz, Slim Thug en Lil Duval zijn er allemaal in

Zodra je de hele belangrijke follow-back krijgt van Rihanna, zou je dom zijn om niet te proberen een gesprek te beginnen in haar DM’s. Rihanna is universeel overeengekomen om één ​​van de mooiste vrouwen in de entertainmentwereld te zijn. RiRi heeft onlangs haar cv uitgebreid met het toevoegen van acteren, ondernemerschap en andere zakelijke ondernemingen aan haar reeds succesvolle lijst van prestaties. Er zijn geruchten dat de ster aan twee albums tegelijk werkt en terwijl ze zelf heeft bevestigd dat ze tijd doorbrengt in de studio, is er geen actueel releaseschema voor beide projecten.

Beroemdheden zoals Slim Thug, Lil Duval en Boosie Badazz hebben allemaal toegegeven dat ze in haar DM’s zijn gegleden, maar geen van de drie heeft ooit iets terug gehoord. Slim Thug nam zelfs een stap verder, plaatste een foto van de zanger op zijn Instagram en smeekte bijna, “RiRi, deze fijne kont moet reageren op die dm.” Uiteraard heeft Boosie al bekendgemaakt dat zijn boodschap werd verzonden als een dronken daad van dapperheid.

De komiek Lil Duval gelooft dat hij de beste kans heeft om uit de drie te komen, reageert op een opmerking van Instagram en schrijft dat hij waarschijnlijk een antwoord krijgt omdat hij het hoogste record in het land heeft met ‘Smile B * tch’.

“Beroemdheden zoals Slim Thug, Lil Duval en Boosie Badazz hebben allemaal toegegeven dat ze in haar DM’s zijn gegleden, maar geen van de drie heeft ooit iets terug gehoord.