EUROPA + RAPPERS = PROBLEMEN?

Op 30 Juni werd A$AP Rocky aangehouden in Zweden nadat hij samen met zijn crew een man had aangevallen die het groepje bleef stalken en provoceren. Wat opviel aan dit incident was dat de relatie tussen rappers en Europa toch niet altijd zo vlotjes verloopt. Welke artiesten hebben ook akkefietjes in Europa meegemaakt?

Lil Pump in Denemarken

De “Gucci Gang” rapper Lil Pump werd in December aangehouden door de politie op de luchthaven van Denemarken wegens verdacht gedrag. De rapper was hier niet blij mee en ging op Instagram Live om de hele zaak te filmen en stak zijn middelvinger uit naar een agent. Na 24 uur werd Pump weer vrijgelaten.

G-Eazy in Zweden

Zweden, AGAIN?! Rapper G-Eazy bewees nogmaals zijn Bad Boy imago nadat een gevecht onstond in een Zweedse club vlak na een optreden van Gerard. Toen de politie arriveerde vonden ze coke bij hem, hij is inmiddels weer op vrije voeten.

Chris Brown in Amsterdam

Verbaast dit iemand? Brown is geen vreemde voor het gerecht en is al eerder in dit soort situaties terecht gekomen. Ditmaal werd de rapper in de zomer van 2016 aangehouden wegens het rijden op een motor zonder kenteken.

Author: Maxim