R. Kelly gespot met Jocelyn Savage

Vorig jaar werd er een verhaal gemeld over Joycelyn Savage en haar familie, die naar voren kwamen met de mededeling dat hun dochter “gehersenspoeld” was en deel uitmaakte van een sekscultus door R. Kelly. Joycelyn heeft de beweringen echter ontkend, maar haar familie blijft geloven dat ze zonder haar wil wordt vastgehouden door de R & B-zanger. TMZ heeft nu videobeelden verkregen van R. Kelly en Joycelyn die samen in het openbaar rondhangen, en ze lijkt absoluut niet tegen haar zin te worden gehouden.

De twee werden samen gespot in een winkelcentrum in Chicago op 28 april. Ze liepen rond in een winkel in Nordstrom, controleerden producten en gedroegen zich meer als vriendje en vriendinnetje dan wat dan ook. Joycelyn was heel aanhankelijk, liep de winkel uit en wreef over Kelly’s nek.

Tenzij zij ons heel goed voor de gek houdt, is het vrij duidelijk dat ze de waarheid vertelt wanneer ze zegt dat ze niet tegen haar wil wordt gehouden zoals haar familie vermeld.

De clip van TMZ verschijnt slechts een week nadat een paar andere vrouwen naar voren kwamen en zeiden dat R. Kelly hen ook seksueel misbruikte.

“Joycelyn was heel aanhankelijk, liep de winkel uit en wreef over Kelly’s nek.“