Politie komt dringend naar Rihanna’s huis

Het lijkt erop dat het huis van Rihanna in Los Angeles het nieuwste slachtoffer was van een defect huisalarmsysteem. Op maandag reageerde LAPD op een alarm bij het huis van de zangeres, maar het bleek niet echt te zijn. TMZ verzamelde beelden van verschillende politieauto’s die allemaal buiten haar huis geparkeerd stonden, terwijl er een helikopter boven het huis zweefde op zoek naar een bovenaanzicht.

Bronnen zeggen dat het alarm per ongeluk werd geactiveerd, hoewel Rihanna op dat moment niet thuis was. Ze voegde er ook aan toe dat de sterke aanwezigheid van de politie er was vanwege de geschiedenis van de indringers bij Rihanna’s huis en wilde geen enkel risico nemen.

In mei werd een indringer bij de accommodatie gearresteerd nadat hij was ingebroken en de nacht had doorgebracht. De man zou blijkbaar de politie hebben verteld dat hij daar was om seks te hebben met de zangeres, maar gelukkig was ze op dat moment niet thuis. De man werd natuurlijk uiteindelijk gearresteerd en beschuldigd van diefstal en inbraak.

Dit gebeurde allemaal op maandag, slechts enkele uren nadat Rihanna had aangekondigd dat Donald Glover volgende maand op haar nieuwe Diamond Ball zou optreden, met Issa Rae als host voor het evenement.

“Bronnen zeggen dat het alarm per ongeluk werd geactiveerd, hoewel Rihanna op dat moment niet thuis was.