Nieuwe single van PITA: Verleden tijd

Saïd Aghassaiy, beter bekend als Pita, is een Belgische rapper en filmproducent. Pita maakte zijn debuut midden jaren 90 met de legendarische hiphop-formatie ABN, waarmee hij met Def P van Osdorp Posse samenwerkte aan het nummer Algemeen Beskaafd Nederlandz. Later verliet hij de groep. Vervolgens was het een tijdlang stil, tot in 2005 zijn soloalbum De Geesten verscheen. In 2007 bracht hij samen met Fanfaar een rockversie uit van Laat ons een bloem van Louis Neefs in het kader van het Eén-programma Zo is er maar één en had hij een hit met Waar is da feesche.

Toen werd het weer stil als rapper, in 2017 werd Pita Said een heuse film regisseur en starte een filmproject onder de naam StapelZot van ‘M’ . Onder meer Jo Lemaire, Roos Van Acker, Bert Gabriëls en Mark Uytterhoeven behoorden tot de cast. Recent stelde hij tevens het derde en laatste deel voor van “Niet zijn thuis”.
Maar 2018 zal ook het jaar ingaan als de comeback van 1 van de eerste Belgische hip hop artiesten, Pita presenteert namelijk zijn splinternieuwe single “Verleden tijd” , een sterke lyrical song geflankeerd door de fluwelen stem van Ramos, de opkomende vrouwelijke Belgische R&B ster.

Verleden tijd (feat. Ramos) – Single’ van PITA https://itunes.apple.com/be/album/verleden-tijd-feat-ramos-single/1444430179?l=nl OUT NOW!

“2018 zal ook het jaar ingaan als de comeback van 1 van de eerste Belgische hip hop artiesten, Pita presenteert namelijk zijn splinternieuwe single “Verleden tijd” , een sterke lyrical song geflankeerd door de fluwelen stem van Ramos, de opkomende vrouwelijke Belgische R&B ster.”