NIEUWE FREESTYLE JUICE WRLD

Juice WRLD zijn ‘Fire in the Booth’ freestyle werd gisteren online geplaatst. De freestyle is opgenomen in Februari 2019 en Juice bewees toen nog maar eens dat hij 1 van de beste freestylers van de decade was. De rapper overleed op 8 december 2019 door een overdosis op de luchthaven van Chicago.

In februari nam de rapper zijn freestyle op op het ‘Fire in the Booth’ programma van de Britse Charlie Sloth. Het is een show op Apple Music maar wordt gelukkig ook op Youtube geplaatst zodat iedereen kan genieten van de freestyles.

De freestyle werd gisteren online geplaatst met het bericht “Dit was opgenomen in februari 2019, en we wouden het delen met de fans. Juice WRLD was 1 van de beste gasten op onze show.”

Dat de Amerikaanse rapper goed was in freestylen is geen geheim. Hij deed al meerdere freestyles van zo’n uur lang en to top that freestylde hij zelfs heel zijn ‘Deathrace For Love’ album. De rapper heeft nog zo’n 6000 uur aan unreleased materiaal dus we gaan zeker nog wat nummers van de overleden rapper horen.

Auteur: Ygaël