Nicki Minaj wilt niet meer over Cardi B praten

Nicki Minaj’s album Queen is net uitgebracht, maar de afgelopen dagen hebben andere dingen de kracht van het project vertroebeld. Sinds Nicki eerder dit jaar uit haar schuilplaats is gekomen, wordt ze bestookt met vragen over haar zogenaamde beef met Cardi B. In haar laatste aflevering van ‘Queen Radio’, vroeg Ebro aan Nicki over haar problemen met Cardi B en Remy Ma. Nicki was echter duidelijk klaar met het beantwoorden van vragen over de twee.

“Kunnen we alsjeblieft verder gaan, Ebro? Kom op eerlijk gezegd, laat het gaan.” Zei ze terwijl ze Ebro onderbrak. “Als je me kent, zou je het antwoord op de eerste vraag weten. Alsjeblieft, geef me een break.”

“Ik kende Cardi niet en ik had een probleem, maar ik denk dat we iets hebben, omdat je het zegt en andere mensen het zeggen. Ze heeft misschien een probleem met dingen die ik heb gezegd, maar ik heb het gedaan” Ik ga mijn tong niet bijten, “zei ze. “Je moet het aan kunnen. Mensen praten de hele tijd over me, ik zeg niet tegen mensen:” Oh, stop met me te posten “omdat ik één slecht ding over mezelf zie. Je kunt niet verwachten dat je geliefd en lief bent.”

“Kunnen we alsjeblieft verder gaan, Ebro? Kom op eerlijk gezegd, laat het gaan.

Nicki Minaj