Nicki Minaj betaalt universiteit onderwijs voor 37 studenten

In 2017 kondigde Nicki Minaj een initiatief aan om ambitieuze jonge studenten volledige beurzen toe te kennen voor hun collegegeld. Het project genaamd “Student Of The Game” beloofde om tot $ 18.000 te betalen aan de verdiende winnaars die ze zelf zou selecteren.

Met de 2018 registratie voor de wedstrijd die al een tijdje is gesloten, kondigde Nicki eindelijk haar intenties aan om live te gaan met haar definitieve plannen voor het project op 11 juni. Overigens werden die details teruggedrongen tot vrijdag toen Nicki Minaj naar voren kwam met haar lijst van 37 winnaars.

Alle winnaars worden persoonlijk gemaild en voorzien van details om te volgen. Alle gevraagde cijfers worden onderworpen aan een screeningproces en Nicki of haar team controleren of alle winnaars aanvragers voor de eerste keer zijn, of omgekeerd.

Iedereen die is gekozen voor “Student Of The Game” komt daardoor niet in aanmerking voor haar andere weggeefactie, een uitnodiging voor haar luisterfeest van haar nieuwe album “Queen”.

“Het project genaamd “Student Of The Game” beloofde om tot $ 18.000 te betalen aan de verdiende winnaars die ze zelf zou selecteren.“