NICK CANNON GAAT DE STRIJD AAN MET EMINEM

Damn, heeft Nick Cannon net een graf gegraven voor zichzelf?! De creatieve duizendpoot Nick Cannon die je waarschijnlijk wel kent van de hilarische show Wild ’N Out bracht eerder deze week een disstrack genaamd “The Invitation” uit na Eminem zich uitlaat over Cannon en zijn ex-vrouw Mariah Carey.

Fat Joe kondigde via instagram aan dat hij de meest onrespectvolle Eminem verse op zijn album had klaarstaan, wanneer het album uitkwam op 6 december bleek dat Eminem zijn kogels gericht waren op de relatie tussen exen Nick Cannon en Mariah Carey.

De lines gaan als volgt: ““I know me and Mariah didn’t end on a high note/But that other dude’s whipped, that pussy got him neutered/Tried to tell him this chick’s a nut job before he got his jewels clipped,” he spits.  “Almost got my caboose kicked, fool, quit, you not gon’ do shit / I let her chop my balls off, too ’fore I lost to you, Nick.”

Kort na de release van de track werd Eminem een oude man genoemd door Nick Cannon op zijn radioshow, hij deed een beetje lacherig over heel de situatie en het leek hem niets te kunnen schelen. Hij eindigde zijn kleine roast sessie met een uitnodiging op zijn show Wild ’N out omdat hij graag de strijd zou aangaan met Em in een echte battle.

De uitnodiging werd genegeerd door Eminem en dit schoot in het verkeerde keelgat bij Nick, die besloot dan om een respons op Em’s disstrack te droppen genaamd “The Invitation”. Hij schakelde hiervoor de hulp in van de controversiële Suge Knight en het werd al vrij snel zeer persoonlijk.

Cannon had het in een line over de dochter van Em, bad move? De laatste keer wanneer de dochter van Eminem in een track vermeld werd dropte de rapper een bom van een track. RIP Machine Gun Kelly.

Na de disstrack van Cannon bleef het nog steeds stil in het kamp van Eminem. Cannon wou de strijdbijl niet begraven dus besloot ALWEER een disstrack te droppen, hiermee probeert hij Eminem uit zijn kot te lokken maar tot op heden nog zonder succes.