NEW MUSIC FRIDAY

Jouw favoriete rubriek is weer helemaal terug, we zijn vandaag 29 mei en er is weer heel wat nieuwe heat uitgekomen.

Juic3 brengt vandaag samen met Absi zijn nieuwe nummer ‘Hold’ uit. Ook Young B dropt een nieuwe track. Hij dropt het nummer ’24Hours’ samen met veelbelovend talent CM2.

Lil Yachty beloofde ons terug te keren naar zijn originele sound met ‘Lil Boat 3’ en toen zijn single ‘Oprah’s Bank Account’ met Drake en DaBaby uitkwam leek het er ook nog eens op dat hij de waarheid vertelde. Het nieuwe album bevat 19 nummers en features van onder andere A$AP Rocky, Tyler The Creator en Future.
G Herbo brengt vandaag de Deluxe versie uit van zijn ‘PTSD’-album met wel liefst 14 nieuwe nummers. Sommige noemen het een beetje te veel van het goede maar de fans van G Herbo krijgen er geen genoeg van. Deze nieuwe nummers komen gepaard met features van Lil Durk en Lil Uzi Vert.

Freddie Gibbs dropt vandaag zijn nieuwe album met de producer The Alchemist. Het project heet ‘Alfredo’ en bevat 10 nummer met features van Tyler The Creator, Rick Ross, Conway en Benny The Butcher. Het wordt nu al door critici geprezen als HET album van het jaar.

HOLD – JUIC3 & ABSI

24HOURS – YOUNG B & CM2

LIL BOAT 3 – LIL YACHTY

PTSD (DELUXE) – G HERBO

ALFREDO – FREDDIE GIBBS & THE ALCHEMIST