NEW MUSIC FRIDAY

Het is de voorlaatste vrijdag van de maand en dus de voorlaatste ‘New Music Friday’ van de maand. Vandaag is er weer heel wat uitgekomen. Hieronder krijg je een overzicht van alle Hiphop releases.

Eerst en vooral is het langverwachte album ‘Wunna’ van Gunna eindelijk uitgekomen. Vooraf kwamen de singles ‘Skybox’ en ‘Wunna’ waarmee de rapper al heel wat hype heeft kunnen opbouwen. Het album bestaat uit 18 nummers met features van Young Thug, Travis Scott, Roddy Ricch, Lil Baby en Nechie. Maar dat is niet de enige release van vandaag.

Hoodrich Pablo Juan brengt vandaag zijn ‘Hoodchamp’ album, volledig featureloos. Ook Key Glock zijn nieuwe ‘Son of a Gun’ album is volledig featureloos. De vrouwelijke rapper Young M.A brengt vandaag ‘Red Flu’. Het project bestaat uit 7 nummers, geen features. De producer Tay Keith dropt vandaag ook het album ‘Fxck The Cash Up’ uit samen met de Fast Cash Boyz.

Onafhankelijke artiest Kota The Friend brengt vandaag zijn nieuwe album ‘EVERYTHING’. Hij bracht eerder al het nummer ‘B.Q.E’ uit met Joey Bada$$ en Bas. De artiest staat momenteel al op de nummer 1 spot van Apple music en dat is wel bijzonder voor een onafhankelijke artiest.

En de Britse youtuber KSI dropt vandaag het project ‘Dissimulation’. Het bestaat uit 12 nummers en hij heeft features van enkele Amerikaanse artiesten zoals Lil Baby, Rick Ross en Offset.

Wunna – Gunna

Wunna

Hoodchamp – Hoodrich Pablo Juan

Hoodchamp

Son of a Gun – Key Glock

Red Flu – Young M.A

Fxck The Cash Up – Fast Cash Boyz, Tay Keith

EVERYTHING – Kota The Friend

Dissimulation – KSI