NEW MUSIC FRIDAY

Het lijkt op het eerste zicht misschien een stille vrijdag maar dat is het zeker niet, en in deze ‘lockdown’-dagen kan je nooit te veel nieuwe muziek hebben. Wij zetten de releases van vandaag even op een rijtje vandaag!

Eerst en vooral heeft PARTYNEXTDOOR eindelijk met veel vertraging zijn langverwachte album ‘PARTYMOBILE’ uitgebracht. Het album bevat features van Drake, Bad Bunny en Rihanna. Het is de eerste keer in enkele jaren dat er nieuwe Rihanna vocals te horen zijn, zeker checken dus! Maar er zijn nog enkele releases die zeker de moeite zijn.

Gisteren dropte Bokoesam zijn nieuwe collab album met $hirak ‘Go Go Club Vol. 1’. Het duo werkte eerder al samen aan het album ‘Nachtvlinder’ van Bokoesam en ze brachten eerder ook al verschillende singles uit.

Nog een album dat lang verwacht is is ‘ADHD’ van Joyner Lucas. De artiest werd eerder al geprezen dankzij nummers zoals ‘ISIS’ met Logic en ‘I’m Not Racist’. Het album bevat features van Logic, Young Thug, Chris Brown, Timbaland, Fabolous en King OSF. Ook Skepta dropte vandaag zijn collab album ‘Insomnia’ met Chip en Young Adz (lid van D-Block Europe). De artiesten vullen elkaar flows perfect aan en zorgen voor genoeg variatie per track.

Canadeze zangeres Jessie Reyez bracht vandaag haar derde album ‘BEFORE LOVE CAME TO KILL US’  uit. Het bevat een feature van Eminem en 6LACK. De zangeres heeft ook nog een nummer met Drake achter de hand maar wanneer dit uitkomt blijft nog even een vraagteken. Genieten van dit album dus! Nog een zangeres die vandaag een EP uitbracht is Ari Lennox met de ‘Shea Butter Baby’ remix kit. Het bevat 3 remixes van haar debuutalbum met features van Smino, Doja Cat en Durand Bernarr.

Maar er zijn ook nog enkele tracks gedropped vandaag. Nav bracht vandaag ‘Turks’ uit met Gunna en Travis Scott. Ook Tory Lanez bracht vandaag het nummer ‘Do The Most’ uit, hij previewde het nummer eerder al op zijn Instagram live bij een twerk contest.

PARTYNEXTDOOR- PARTYMOBILE

cover

BOKOESEM & $HIRAK – GO GO CLUB VOL.1

cover

JOYNER LUCAS – ADHD

cover

SKEPTA, CHIP & YOUNG ADZ – INSOMNIA

cover

JESSIE REYEZ – BEFORE LOVE CAME TO KILL US

cover

ARI LENNOX – SHEA BUTTER BABY (REMIX KIT)

cover

NAV, GUNNA & TRAVIS SCOTT – TURKS

cover

TORY LANEZ – DO THE MOST

cover