NEW MUSIC FRIDAY

Vandaag is het vrijdag and you know what that means! Juist, er is vandaag weeral wat nieuwe muziek gedropped. Wij gaan je vertellen wat er nu net is uitgekomen!

Zoals je waarschijnlijk al wel weet is het langverwachte album ‘After Hours’ van The Weeknd vandaag uitgekomen maar dat is niet het enige! Eerst en vooral hebben we een paar releases van lokaal talent. Zo bracht Woodie Smalls, die in 2015 doorbrak met hits zoals ‘About The Dutch’ en ‘Champion Sound’, vandaag zijn nieuwe album ‘In Between Spaces’ uit. Het album bevat features van Wata, AKTHESAVIOR, Coely en Varnish La Piscine.
Antwerpse rapper Cm2 (Che Miangue) dropte vandaag ook zijn nieuwe album T2m (True 2 Myself) uit. Het album bestaat uit 8 nummers en is volledig featureloos. Ook zijn zus Morane Miangue bracht haar nieuwste singel ‘Reach It’ uit in de afwachting tot haar nieuwe album.

Maar ook in overseas stonden ze niet stil. Sada Baby bracht vandaag zijn eerste nieuwe album ‘Skuba Saba 2 (Deluxe) sinds zijn goed ontvangen album ‘Bartier Bounty’. Het album bevat features van opkomend rapper King Von en Trap Manny. Ook de Deluxe versie van Mac Miller zijn posthumous album ‘Circles’ kwam vandaag uit. De Deluxe versie bevat 2 nieuwe nummers. En last but not least dropte vandaag dus het langverwachte album ‘After Hours’ van The Weeknd. Het album heeft geen enkele feature en brengt je op een trip door Abel zijn wereld.

IN BETWEEN SPACES – WOODIE SMALLS

Cover album

T2M – CM2

Album Cover

REACH IT – MORANE

AFTER HOURS – THE WEEKND

SKUBA SADA 2 (DELUXE) – SADA BABY

Album Cover

CIRCLES (DELUXE) – MAC MILLER

Album Cover
Auteur: Ygaël