Nelly beschuldigd van seksueel misbruik van een Amerikaanse militair

Nelly wordt beschuldigd van het seksueel misbruik van een vrouw die in het Amerikaanse leger dient. Zij beweert dat haar training in het Amerikaanse leger haar in staat stelde om tegen hem te vechten en verder misbruik te voorkomen.

Blijkbaar had een getrouwde moeder die lid is van het Amerikaanse leger VIP-tickets voor Nelly’s concert in Birmingham gekocht. De vrouw beweert dat ze was uitgenodigd voor een VIP-ruimte waar Nelly ‘bezig was met andere fans’ en zegt dat de rapper had voorgesteld om terug te gaan naar een andere kleinere VIP-ruimte.

Ze zei dat ze ongeveer twee uur met Nelly doorbracht en ‘een heel leuke tijd’ had gehad, totdat hij tegen haar zei: “Laat me het zien.” Ze zegt dat ze zich realiseerde dat Nelly seks met haar verwachtte, waardoor ze zich ‘teleurgesteld in hem’ voelde.

Ze zegt dat Nelly toen van de tafel is gestapt, zijn hand op haar been heeft gelegd en dat hij zijn hand onder haar jurk heeft gestoken zonder toestemming. Ze beschrijft de acties van Nelly als aanranding van seksueel geweld en beweert dat “ze niet de intentie had om een slachtoffer te worden.”

Volgens de documenten is Jane “een goed getraind lid van het Amerikaanse leger” en “nam Nelly’s hand stevig aan, verwijderde het onder haar jurk en duwde het terug naar de zijkant van zijn been.”

Nelly wordt momenteel ook onderzocht voor een andere vermeende aanranding in Engeland. De politie van Essex bevestigt: “We onderzoeken nadat een vrouw ons heeft gemeld dat ze seksueel is mishandeld.” Het vermeende incident gebeurde afgelopen december.

“Ze zegt dat ze zich realiseerde dat Nelly seks met haar verwachtte, waardoor ze zich ‘teleurgesteld in hem’ voelde.“