Nas brengt een nieuwe album uit!

Van alle albums die tegenwoordig uit het G.O.O.D Music-kamp komen, is Nas ‘de meest mysterieuze. Er is niet al te veel informatie over onthuld. In plaats daarvan laat hij toe dat beïnvloeders en andere mensen hem promoten. Op dit moment wist niemand wat de titel van zijn aankomende album zou zijn, maar als we dichter bij middernacht komen, lijkt het alsof de titel en de albumhoes eindelijk onthuld zijn.

De titel van Nas ‘aanstaande album werd oorspronkelijk onthuld door Rapradar’s Elliot Wilson voordat Nas het bevestigde op Instagram. Zijn nieuwe album Nasir getiteld zijn. Het is een eenvoudige maar krachtige titel op veel verschillende manieren.

Het zou een van zijn meest persoonlijke projecten tot nu toe kunnen zijn, gebaseerd op het feit dat hij zijn echte naam ervoor gebruikt. We hebben niet veel van Nas gehoord sinds 2012 met zijn album: Life Is Good. Er zijn veel dingen gebeurd sinds die tijd dus we zijn benieuwd wat Nas te zeggen heeft, niet alleen over zijn eigen leven, maar ook over de wereld om hem heen.

In tegenstelling tot “ye” en “Kids See Ghosts”, zal het album hopelijk om middernacht snel terechtkomen in streamingdiensten. Nas organiseert een “listening parties” vanavond in Queens. Je kon de livestream hier om 21:00 uur bekijken.

“Zijn nieuwe album zou Nasir getiteld zijn. Het is een eenvoudige maar krachtige titel op veel verschillende manieren.“