MEGAN THEE STALLIONS EEN VAN ‘THE GREATS’ BINNEN 5 JAAR?

In de laatste editie van ‘Harper’s Bazaar’ praatte de ‘Good News’ artieste over de toekomst en nog enkele ander topics. Ze hoopt om binnen vijf jaar een naam te zijn die iedereen kent. Daar is de rapper al goed mee bezig, want iedereen die regelmatig door TikTok scrollt kent de naam Megan Thee Stallion maar al te goed. Een iets meer controversiële uitspraak was dat ze binnen enkele jaren bij ‘The Greats’ meent te staan. Dat zijn de grootste en beste artiesten in de hip-hop community.

Maar daar kwam commentaar op van fans. Velen vinden dat Megan helemaal nog geen recht heeft om zo’n uitspraken te maken. Ze heeft nu nog maar een album dat op nummer 1 heeft gestaan. Verder heeft ze haar eerste nummer 1 single gehaald met de hulp van Beyoncé op met de remix van haar hit ‘Savage’.

2020 was een groot jaar voor de artieste, ze bracht haar eerste echte debuut album uit onder het RocNation label en had een nummer 1 hit met de ‘Savage’ remix. En in 2021 zal de artieste niet stil zitten. Ze belooft nieuwe muziek te brengen en studeert ook nog eens af.

Ze vertelde ook dat ze zich meer op rap gaat richten dan op pop.